KENI DËSHIRË TË JENI PJESË E KËRKO BIZNESE?
NA KONTAKTONI TANI

Na Kontaktoni Tani!

Telefoni

Telefoni: +383 46 193 174
Telefoni: +383 48 58 88 33

Bëhuni pjesë e jona

Telefoni: +383 48 58 88 33
E-mail:
bizneset@madeinkosovo.info

Aplikoni tani për tu bërë pjesë e jona!

  VogëlMesëmMadhPremium

  Numrat emergjentë

  Thirr tani

  Nëse keni aksident në komunikacion, atëherë ju patjetër duhet ta mbani në mend numrin e Policisë i cili është 192.
  Thirr tani

  Në rastet kur keni vatra të zjarreve dhe jeta dhe pronat tuaja po rrezikohen atëherë ju duhet të telefononi numrin e zjarrfikësve 193.
  Thirr tani

  Patjetër duhet të dini edhe numrin e ndihmës së shpejtë i cili është 194, pasi që duke telefonuar këtë numër ju mund t’i shpëtoni jetën dikujt, kur është në gjendje të keqe shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën e mjekut.
  Thirr tani

  Për raste emergjente apo kur ka fatkeqësi natyrore, vërshime, shembje të ortekëve të borës etj., duhet të thirreni në numrin e telefoni 112 dhe të kërkoni ndihmë.